Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağlıklı,Güzel ve Genç Kalmak İçin

Sağlıklı,Güzel ve Genç Kalmak İçin
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sağlıklı,Güzel ve Genç Kalmak İçin Bunları Yapın

• Yaz kış her gün güneşten koruyucu bir mahsul ile cildinizi koruyun

• Sigara içmeyin, sigara içilen ortamlarda bulunmayın, içiyorsanız mutlaka bırakın,

• Alkolü alışılmışlık haline getirmeyin, 12 kadeh şarap içebilirsiniz lakin yerine üzüm veya diğer meyve suları seçim etmeniz daha dinç olacaktır

• Lekeli havalarda dışında dolaşmayın, pak havada yürüyüş yapın

• Egzoz gazı solumamak için trafikte fazla kalmamaya bakın

• Cildinizi her gün temizleyin ve nemlendirin

• Olumlu düşünün ve gülümseyin

• İyilik yapın, mutlu olun

• Günde asgari 5 saat uyuyun

• Sırt üstü yatın

• Daha fazla meyve ve sebze tüketin

• Daha çok balık yiyin

• Sık kilo alıp vermeyin

• Doktorunuzun size önerdiği antioksidan ve beslenme desteklerini kullanın (kendiliğinizden almayın)

• Yazkış güneş gözlüğü kullanın

• Görme kusurunuz varsa gözlük kullanmayı dikkatsizlik etmeyin

• Günde 8 bardak su için

• Sosyal ortamlarda bulunun

• Daha fazla dost edinin

• Yeşil akarsu için

• Üzüm ve nar yiyin

Prof Dr Osman MÜFTÜOĞLU

*

Similar threads

Sağlıklı,Guzel ve Genc Kalmak İcin Bunları Yapın • Yaz kış her gun guneşten koruyucu bir urun ile cildinizi koruyun • Sigara icmeyin, sigara icilen ortamlarda bulunmayın, iciyorsanız mutlaka bırakın, • Alkolu alışkanlık haline getirmeyin, 12 kadeh şarap icebilirsiniz fakat yerine uzum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Genç Kalmak İçin Neler Yapılmalı Genç Kalmanın Sırları Nelerdir Sizlere daha genç ve enerjik görünmeniz için yapmanız gereken bir fazla teklif arzetmek istiyorum sevgili bayanlar hemencecik bir kaçını uygulamay geçebilirsiniz ben başladım bile neden daha genç görünmiyelimki Sigara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Genç ve güçlü kalmak için neler yapmak gerektiğini bilmiyor musunuz? 12 Adımda Genç Kalmanın altın kurallarını okuyarak ve uygulayarak hayatınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz Zaten bildiğim bilgiler bunlar ama uygulayamıyorum diyorsanız da hemen harekete geçin Hiçbir şey için geç değildir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Bir yüzün genç görünümünü muhtemel olduğunca gözetmek, tüm gü*cüyle ve tüm kalbiyle hoş elde etmek ve güzel kalmak isteyen her kadının hayal et*tiği bir şeydir Ve, bunun için fazla geç ol*masını beklememek gerekir Zamanla olu*şan izleri onarmak onları önlemekten daha zordur: bu daha fazla bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Deri bakımı yaparken içten ürün seçimi çok önemlidirBakıma başlamadan önce detaylı bir cilt analizi yaptırarak hangi mahsul grubunun kullanılması gerektiğine karar saptamak gerekirBöylece yağ,nem ve esneklik oranı göz önünde bulundurularak cildin yağlı,kuru,olağan olgun ya da hassas olduğuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt