iltasyazilim
FD Üye
Sağlıklı Ara Öğün Atıştırmalığı Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı *yulaf ezmesi
*2 yumurta (1 tanesinin sadece beyazı konulacak)
*Kuru meyve kokteyli (bim den almıştım içinde kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru erik var )
*1 tane muz
*1 yemek kaşığı goji berry (isteğe göre )
*1 tatlı kaşığı kakao
*1 tatlı kaşığı tarçın
Sağlıklı Ara Öğün Atıştırmalığı Tarifi Yapılışı
Yumurtaları iyice çırpıyoruz İçine muzu çatalla eziyoruz Kuru meyvelerimizi koyuyoruz ben 1 5 yemek kaşığı koydum 1 yemek kaşığı goji berry de ilave ediyoruz Kakao ve tarçın ilave edip karıştırıyoruz Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz 180°derecede 15 20 dk arası pişiriyoruz Diyet yapanlar için bence harika bir ara öğün atıştırmalığı yapanlara afiyet olsun
*1 su bardağı *yulaf ezmesi
*2 yumurta (1 tanesinin sadece beyazı konulacak)
*Kuru meyve kokteyli (bim den almıştım içinde kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru erik var )
*1 tane muz
*1 yemek kaşığı goji berry (isteğe göre )
*1 tatlı kaşığı kakao
*1 tatlı kaşığı tarçın
Sağlıklı Ara Öğün Atıştırmalığı Tarifi Yapılışı
Yumurtaları iyice çırpıyoruz İçine muzu çatalla eziyoruz Kuru meyvelerimizi koyuyoruz ben 1 5 yemek kaşığı koydum 1 yemek kaşığı goji berry de ilave ediyoruz Kakao ve tarçın ilave edip karıştırıyoruz Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz 180°derecede 15 20 dk arası pişiriyoruz Diyet yapanlar için bence harika bir ara öğün atıştırmalığı yapanlara afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.