Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saglıkla İlgili Sloganlar - Saglık İle İlgili Slogan

Saglıkla İlgili Sloganlar - Saglık İle İlgili Slogan
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yeni Saglık İle İlgili Sloganlar Saglıklı İlgili Sloganlar,saglıkla ilgili sozler,saglık sozleri

Sağlığın yedeği yok,sağlığın geri donuşu yok, sağlığınızı parayla satın alamazsınız

Zararlı yiyecekler yemeyelim sağlımızı kurtaralım

sağlık demek mutluluk mtluluk demek sağlıktır

saglıklı yaşayan mutluluklada yaşar

Sağlık ve sosyal yardım hususlarında takibettiğimiz gaye şudur: Milletimizin sıhhatinin korunması ve takviyesi, olumun azaltılması, nufusun arttırılması, bulaşıcı ve salgın hastalıkların etkisiz hale getirilmesi, bu suretle millet fertlerinin dinc ve calışmaya kabiliyetli bir halde sıhhatli vucutlar olarak yetiştirilmesi

Similar threads

afiyet ile ilgili sloganlar Sağlığın yedeği yok,sağlığın geri dönüşü yok, sağlığınızı parayla satın alamazsınız Zararlı yiyecekler yemeyelim sağlımızı kurtaralım Huzuru arıyorsanız sağlığınıza uyarı edin Sağlıklıysan işinde başarılı olursun sıhhat her işin başıdır , sağlıklı olalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Sporla İlgili Sozler 2019 Sporla İlgili Sozler​ Spora Eğitimli Bir Devlet Asla Yorulmaz Spor Bir Milletin Genclerinin O ulkeyi Ayakta Tutmasını Sağlar Muvaffak olmak icin her turlu yardımdan ziyade butun milletce sporun mahiyeti, kıymeti anlaşılmak ve ona kalbten sevgi gostermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sporla ilgili Sozler Spor İle İlgili Sozler 2019 Spor Bir insanın Her Durumda farklı Olmasını Sağlar Spor Hayata tutunmanın Bir dalıdır Benim en cok sevdiğim spor, serbest gureştir Hangi Turk askerini, koylusunu isterseniz soyup meydana cıkarınız Dik omuzları, iyi, kusursuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Ataturk'e gore sağlık konularında devlete nasıl gorevler duşer Cevap: Ataturk'e gore sağlık konularında devlete nasıl gorevler duşer Sağlık ve sosyal yardım hususlarında takibettiğimiz gaye şudur: Milletimizin sıhhatinin korunması ve takviyesi, olumun azaltılması, nufusun arttırılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt