Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Safer Ayında Her Gun Okunacak Dua

Safer Ayında Her Gun Okunacak Dua
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Safer Ayında Her Gun Okunacak Dualar

Aşğıdaki duayı Safer ayında hergun okumanız tavsiye edilmiştir

SAFER AYINDA HER GUN OKUNACAK DUA

Bismillahirrahmanir rahiym

E'Uzu billahi min şerri haza'zzamani ve este'izu bihi min şurUri sairi'zzamani ve e'Uzu bicelali vechike ve cemali kudsike en tuctrent mine'lbelai fi hazihi'sseneti ve kına min şerri makadayte fiha ve ekrimna fi'ssaferi ya ekreme'lekremine Ezhir vahtim hazihi'şşuhUre 'aleyye bi'sselameti ve'ssa'adeti ve liehli beyti ve li'akribat ve licemVi ummeti Muhammedin 'aleyhi'ssalatu ve'sselamu birahmetike ya erhame'rrahimine Allahumme ferricna biduhUli'ssaferi vahtimlena bi'lhayri ve'zzaferi

Safer Ayında hergun okunan duanın anlamı

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Bu zamanın ve diğer zamanların şerrinden Allah'a sığınıyorum Senin celalin ve cemaline sığınıyorum Bu yılın belalarından ve o yıl icerisinde hukmettiğin sıkıntılardan Sana sığınıyorum Ey ikramı bol olan Allah'ım! Bize Safer ayında ikram et Ey merhametlilerin en merhametlisi, merhametin hurmetine bu ayları bize, ailemize, akrabamıza ve tum ummeti Muhammed'e bereket ve aydınlık kıl Allah'ım! Safer'in gelişini bize rahatlık kıl Hayır ve zaferle bitmesini nasib eyle

Similar threads

Safer Ayında Hergun Okunacak Dua Safer ayında okunması tavsiye eidlen dua aşağıdaki duadır Safer ayı icerisinde bu duayı okumanız tavsiye edilmiştir Safer ayı iceriside hergun okunması tavsiye edilen dua Bi’smi’llahi’rrahmani’rrahim E'Uzu billahi min şerri haza'zzamani ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Safer Ayında Her Gün Okunacak Dualar Aşğıdaki duayı Safer ayında hergün okumanız nasihat edilmiştir SAFER AYINDA HER GÜN OKUNACAK DUA Bismillahirrahmanir rahiym E'ûzü billahi min şerri hâzâ'zzamâni ve este'izu bihi min şürûri sâiri'zzamâni ve e'ûzu bicelâli vechike ve cemâli kudsike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Safer Ayında Hergün Okunacak Dua Safer ayında okunması öğüt eidlen dua aşağıdaki duadır Safer ayı içerisinde bu duayı okumanız öğüt edilmiştir Safer ayı içeriside hergün okunması nasihat edilen dua Bi ’smi ’llâhi ’rrahmâni ’rrahîm E'ûzü billahi min şerri hâzâ'zzamâni ve este'izu bihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Safer Ayında Okunacak Dualar Safer ayı; Muharrem ayınının sona ermesiyle başlayan ayın ismidir Dini ayların ikincisi olan Safer ayının manası ise; belaların 1kat semaya gonderildiği felaket ayı olmasıdırSafer Ayında Okunması Gereken Dualar aşağıdaki gibidir; Safer Ayının ilk gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
safer ayında okunacak dua SAFER AYI DUASI Allahumme ferricna biduhulis safer, vahtimlena bilhayri vezzafer Safer ayı cezaların indiği bir aydır Bunun icin ilk gun hemen yukarıdaki duayı okuyup, oruclu olmak ve cok sadaka vermek lazımdır Peygamber Efendimiz (sav) safer ayının ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt