Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şadi Yazıcı: Öğrencilere maddi desteğimiz devam ediyor

Şadi Yazıcı: Öğrencilere maddi desteğimiz devam ediyor
0
118

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Şadi Yazıcı: Öğrencilere maddi dayanağımız devam ediyor

Similar threads

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Başkan Gençlerle Buluşuyor’ programında, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gençlerle bu kez metaverse hakkında konuştu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan bugün önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Belediye, blockchain tabanlı bir uygulama ile Tuzla halkının isteklerine göre yönetim uygulayacak. Türkiye’de Bir İlk Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuyla ilgili olarak yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
İstanbul’un en büyük ilçelerinden Tuzla’da blockchain tabanlı bir uygulama kullanılacağı bilgisi paylaşıldı. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, Twitter hesabından yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi yeni eğitim-öğretim devri öncesinde öğrencilere kırtasiye materyali dayanağında bulunuyor. Yenişehir Belediyesi Toplumsal Takviye Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplumsal Hizmet Grupları konut ev gezerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Gaziemir Belediyesi, Toplumsal Market’ten yararlanan ailelerin birinci sınıfa başlayan çocuklarına kırtasiye materyali armağan ediyor. Kültür, sanat ve spor kurslarıyla çocukların ferdî gelişimlerine katkı sağlayan Gaziemir Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarıyla öğrencilere dayanak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,524Konular
981,322Mesajlar
31,176Kullanıcılar
qimptovenSon üye
Üst Alt