
Sadece 4 Yemek Kaşığı Un İle Pırasalı Fit Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 4 yemek kaşığı tam buğday unu
- 1 kase ince doğranmış pırasa
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Tuz
- Pul biber
- Keten tohumu
Sadece 4 Yemek Kaşığı Un İle Pırasalı Fit Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve yoğurdu çırpın pırasayı ince doğrayın.
- Tüm gereçleri karıştırın.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökün, keten tohumu ile süsleyin.
- 200 derecede pişirin.