Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sadece 4 Malzemeli Leblebili Kurabiye

Sadece 4 Malzemeli Leblebili Kurabiye
0
126

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Sadece 4 Gereçli Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı leblebi tozu
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Aldığı kadar un

Sadece 4 Gereçli Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Un hariç bütün gereçleri karıştırma kabına alıyoruz, üzerine unumuzu denetimli bir formda ekliyoruz yumuşak ele yapışmayan hal alabilen bir kıvam elde ediyoruz.
  2. Cevizden biraz küçük modüller koparıp yuvarlıyoruz, üzerine leblebi konduruyoruz.
  3. 170 derece fırında pişiriyoruz (Leblebiyi rondodan geçirerek tozunu elde edebilirsiniz) Afiyet olsun.
Sadece 4 Gereçli Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı leblebi tozu1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri1 çay kaşığı kabartma tozu1 paket vanilyaAldığı kadar un (Unu denetimli koyun yoksa hamur katı olur birleşmez ben bir su bardağından 1 parmak fazla un kullandım) Üzerine; Leblebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı leblebi1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2,5 su bardağı un Üzeri için; Leblebi Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 su bardağı leblebiyi robottan geçirip un haline getirelim. Yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Leblebili Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Leblebili kurabiye için; 2 su bardağı leblebi (Robotta un haline gelecek)1 su bardağı pudra şekeri (Ben 2 parmak eksik kullandım)1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı un kontrollü ekleyelimKabartma tozu kullanılmıyor Leblebili Kurabiye Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı leblebi tozu (Ben hafif iri bıraktım)1 çay bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri1 çay bardağı sıvı yağKararınca un Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yoğurma kabımıza leblebi tozunu alıyoruz, üzerine pudra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı  sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2 buçuk su bardağı  leblebi tozu (leblebileri rondoda çekip elde edebilirsiniz)1 paket kabartma tozu1 su bardağı un (kontrollü ekleyelim) Üzeri için; Kurabiye sayısı kadar leblebi Leblebili Kurabiye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt