Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sadece 2 Malzeme İle Milkshake

Sadece 2 Malzeme İle Milkshake
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
sadece-2-malzeme-ile-milkshake.jpg

Yalnızca 2 Gereç İle Milkshake Tanımı İçin Materyaller

• 1 su bardağı süt
  • 2 top istenilen aromada dondurma (Ben kakaolu kullandım)

Yalnızca 2 Gereç İle Milkshake Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Süt ve dondurma bir kavanoza alınır.
  2. Dondurma büsbütün süt ile karışıncaya kadar çalkalanır. Afiyet olsun ????
Not: Sütü bardağa koyduğunuzda hala dondurma kesimleri oluyorsa bir kaşık yardımı ile karıştırılarak eritilebilir. Soğuk olarak içiniz ???? Ben 2 katını yapıp çay bardağı ile servis yaptım. Toplamda 4 çay bardağı oldu 2 katı ile.

Similar threads

30 Saniyede Kakaolu Pratik Milkshake Tanımı İçin Malzemeler 1 tatlı kaşığı kakao1 su bardağı süt1 top sade dondurmaİsteğe bağlı 2 küp buz1 su bardağı süt 30 Saniyede Kakaolu Pratik Milkshake Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 su bardağı sütün yarısını ,1 çay kaşığı şeker ve 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çikolatalı Milkshake Tanımı İçin Gereçler Milkshake için: 2 su bardağı süt3 top dondurma (kakaolu)2 kaşık nutella Süsleme için: 1 paket kremşanti1 su bardağı sütÇikolata sosu Çikolatalı Milkshake Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Dondurma, nutella ve sütü bir kaba alıp blendırdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Muzlu Milkshake 2 Gereç İle Tanımı İçin Materyaller 1 adet donmuş muz1 su bardağı sütİsterseniz 1 tatlı kaşığı bal yahut şeker Muzlu Milkshake 2 Gereç İle Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 1 adet muzu soyup buzluğa alıyoruz. Muzumuz donduktan sonra blandıra alıp içine bir su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Çilekli Milkshake Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı soğuk süt4 top vanilyalı dondurma12 tane çilek1 yemek kaşığı bal (şeker de olur) Çilekli Milkshake Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Çilekli milkshake tanımı nasıl yapılır?. Çilekleri dondurmayla birlikte blenderde püre haline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Karpuzlu Milkshake Tanımı İçin Gereçler 10 dilim kadar karpuz2 su bardağı süt1 yemek kaşığı bal8 tane buz küpü2 yemek kaşığı sade dondurma Karpuzlu Milkshake Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Hepsini miksere koyalım. Mikserde çekelim yeterlice. İşte sana milkshake yaz aylarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt