Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sade Kuru Fasulye

Sade Kuru Fasulye
0
40

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
sade-kuru-fasulye.jpg

Sade Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 1.5 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet kuru soğan (ince ince kıyılmış)
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 1 silme tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı (silme) karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 5 su bardağı içme suyu

Sade Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuru fasulyeyi ufak bir bir tencereye alıp üzerini 4-5 parmak geçecek kadar su ekleyip ve haşlanmaya bırakıyoruz.
  2. Haşlanırken kapağını kapatmayalım, üzeri köpüklene bilir o köpükleri de almamız gerek.
  3. Suyunu çekene kadar haşlansın. Biz ortada düdüklü tencerede yağ ve soğanı güzelce kavuralım.Soğan canlı kalmasın.
  4. Salçayı ekleyip, tekrar kavrulmaya devam edelim.
  5. Fasulyeler ve baharatlar da ekleyip, karıştıralım.
  6. En son 5-6 bardak su ek edilir ve düdüklünün kapağı kapatalım. Fasulye cinsine nazaran pişme müddeti değişiklik gösterebiliyor ortalama 1 1. 30 saatde pişer. Siz denetimli pişirin. Deneyeceklere afiyet olsun.
Sade Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt