Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sadaka ile ilgili güzel sözler

Sadaka ile ilgili güzel sözler
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sadaka ile ilgili güzel sözler sadaka ile ilgili güzel sözler sadaka ile ilgili sözler sözleri hikayeler kıssalar Sadaka ile ilgili özlü ve hoş kıymetli sözleri sizlerle paylaşmak istiyorum *Akrabasından muhtaç kimse varken başkalarına sadaka vermeyi Allah kabul etmez (Mücahid) *Az sadaka fazla belâyı def eder (Atasözü) *Başa kakanın sadakasını Allah kabul etmez (Hadisi Şerif) *Benden bir sadaka veya bir hediye kabul eden kimsenin bende olan hakkı, benim onda olan hakkımdan daha büyüktür Çünkü o benden, benim için Allah'a yakınlık vesilesi olan bir şeyi kabul etmiştir (Leys bin Sad) *İlmi olan ilminden, malı olan da malından sadaka versin (Hadisi Şerif) *İsteyiciyi manâsız çeviren eve, bir hafta melekler uğramaz (Hzİsa as) *Kim bir Müslümana bir elbise giydirirse, o elbiseden o yoksul üstünde bir yama kaldığı müddetçe elbiseyi giydiren, Allah Teala'nın himayesindedir (Hadisi Şerif) *Malın bekçisi sadakadır (Özdeyiş) *Namaz seni yolun yarısına ulaştırır, oruç da hükümdarın kapısına ulaştırır Sadaka ise, hükümdarın huzuruna çıkarır ( Ömer bin Abdülaziz ) *Oğlum, bir hata işlediğinde hemencecik akabinde sadaka ver (Lokman as) *Sadaka, bedenî ibâdetlerden ve nâfile ibâdetlerden üstündür (S Ahmed Rufai) *Sadakanın en faziletlisi, senden yüz çeviren akrabaya verilendir (Hadisi Şerif) *Sadaka, yetmiş şerrin kapısını kapatır ( Hadisi Şerif ) *Sadakayı lâyık olana ver ama, o da hayır görsün ( HzAli ra ) *Sıhhatli kalmak istiyorsan sadaka vermeyi ihmâl etme (Muzaffer Çoşkun)  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt