Saclarım ışıl ışıl parlasın diyorsan
saclarım ışıl ışıl parlasın diyor ve istiyorsanız;Oncelikle hergun yıkamaktan şiddetle kacının
Saclarınızın parlaması icin son durulamasını, suzgecten gecirilmiş demli ve ılık cayla yapınBakın saclarınız nasıl da ışıl ışıl parlayacak
1 adım
Maske
Malzemeler;
1yumurta zeytinyağı,susam yağı ve badem yağı;
Uygulama;
Tum malzemeleri iyice karıştırın ve banyo oncesinde sac diplerinizden başlayıp tum saca iyice maskeyi yayın ve bir bone ile sarın 20 dak bekletip duş alın
2Adım
Duş sonrasında
Malzemeler;
1 şişe Maden suyu
1 cay bardağı elma sirkesi
Uygulama;
Maden suyu ve sirke karışımı işe sacınızı bir kez daha durulayın ve duştan cıkınBu uygulamaları hafta bir kez yapmanız yeterlidir
saclarım ışıl ışıl parlasın diyor ve istiyorsanız;Oncelikle hergun yıkamaktan şiddetle kacının
Saclarınızın parlaması icin son durulamasını, suzgecten gecirilmiş demli ve ılık cayla yapınBakın saclarınız nasıl da ışıl ışıl parlayacak
1 adım
Maske
Malzemeler;
1yumurta zeytinyağı,susam yağı ve badem yağı;
Uygulama;
Tum malzemeleri iyice karıştırın ve banyo oncesinde sac diplerinizden başlayıp tum saca iyice maskeyi yayın ve bir bone ile sarın 20 dak bekletip duş alın
2Adım
Duş sonrasında
Malzemeler;
1 şişe Maden suyu
1 cay bardağı elma sirkesi
Uygulama;
Maden suyu ve sirke karışımı işe sacınızı bir kez daha durulayın ve duştan cıkınBu uygulamaları hafta bir kez yapmanız yeterlidir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.