Sac Tava Tarifi İçin Malzemeler 500 gr dana eti100 gr kuyruk yağı2 domates4 biber56 diş sarımsakTuzKarabiberKırmızı biberKimyon2 yemek yemek kaşığı akışkan yağ Sac Tava Tarifi Yapılışı Öncelikle kuyruk yağımızı küçük minik doğrayıp 2 yemek kaşığı istikrarsız yağla sacımıza alıyoruzKuyruk yağı eridikten daha sonra kuşbaşı etleri ekliyoruz Kısık ateşte kapağını kapatarak etlerin suyunu bırakıp bitmiş çekmesini bekliyoruzSuyunu çektikten sonradan biberi sarımsağı ekliyoruz Bunlarda birazcık piştikten sonradan domatesini tuzunu baharatlarını ekleyip kısık ateşte suyunu çekene değin pişiriyoruzol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.