Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sac Kebabı (Dana Etinden)

Sac Kebabı (Dana Etinden)
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
sac-kebabi-dana-etinden.jpg

Sac Kebabı (Dana Etinden) Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kg dana kuşbaşı
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet büyük kabuğu soyulmuş domates
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber

Sac Kebabı (Dana Etinden) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri düdüklü de tam 25 dakika pişirdim. Suyuyla birlikte tavana aldım.
  2. Suyunun bir kısmını çekene kadar pişirdim.
  3. Akabinde tereyağı, ince kıyılmış soğan ve biberleri ekleyip kavuralım.
  4. Soğan renk alınca domates ve baharatı ekleyin.
  5. Biraz daha kavurun ve altını kapatın.
 
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt