iltasyazilim
FD Üye
Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
*400 gr kuşbaşı et
*1 çay bardağı sıvı yağ
*2 adet orta boy domates
*2 adet orta boy soğan
*45 diş sarımsak
*34 adet yeşil biber
*Kekik
*Kırmızı biber
*Tuz
Sac Kavurma Tarifi Yapılışı Sac tavamızı ocağa alıp sıvı yağını ve etimizi koyalım, suyunu çekene kadar kavuralım, iyice kavrulduktan sonra çok küçük olmadan soğanımızı biberimizi ve sarımsağımızı doğrayıp üçünü birlikte atıyoruz ve iyice karıştırıyoruz onlarda kavrulduktan sonra domatesini ve baharatlarını da atıp iyice kavuruyoruz
Yemeğimiz hazır
Afiyet olsun
*
*
*400 gr kuşbaşı et
*1 çay bardağı sıvı yağ
*2 adet orta boy domates
*2 adet orta boy soğan
*45 diş sarımsak
*34 adet yeşil biber
*Kekik
*Kırmızı biber
*Tuz
Sac Kavurma Tarifi Yapılışı Sac tavamızı ocağa alıp sıvı yağını ve etimizi koyalım, suyunu çekene kadar kavuralım, iyice kavrulduktan sonra çok küçük olmadan soğanımızı biberimizi ve sarımsağımızı doğrayıp üçünü birlikte atıyoruz ve iyice karıştırıyoruz onlarda kavrulduktan sonra domatesini ve baharatlarını da atıp iyice kavuruyoruz
Yemeğimiz hazır
Afiyet olsun
*
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.