iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar herkese merhaba başlıktada belirediğim gibi saç dökülmesi yaşıyorum yaşım 21 babam sülalede dedem ve babam hariç herles saçlı abim bile ama bende saç dökülmesi var dayımlarda falanda saç var benim başımda mantar oldu doktora gittim medikal ketoral şampuan verdi mantar gitti fakat ondandan sonra saçlar incelmeye dökülmeye başladı genetikmi mantarmi diye arada kaldım mantarsa her yerde düzelirmi saç dökülmesi için gittiğim doktorda bana garlix sarımsak şampuan verdi 1 ay kullandım ara sıra dökülme duruyo ara sıra baştan başlio anlamış değilim mahalledende bi abi bırak benimde saçım dökülüyodu kullanmadığım hap kalmamıştı lakin sonunda sarımsakk ve zeytinyağı kürünü yaptım dökülme durdu 2 ay kullandım dahada kullanıyorum dedi aynı kürü banada yaptı ve beni şampuan kimyasal sonuçta oda şampuan deyip vazgeçirdi buna yöneltti ve hemen bunu kullancam birde yanına bıttım sabunu varmış onu kullancam faydasını görürmüyüm kullanan varmı bilen soran varmı bu işleri varsa lütfen muavin olsun teşekkür ederim