Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sabahları Erken Kalkmanın Yolları

Sabahları Erken Kalkmanın Yolları
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sabahları Erken Kalkmanın Yolları nedir
Sabahları Dinc kalkmanın yolları

Sabahları Erken Kalkamıyorsanız işte size erken kalkmak icin oneriler;

1 Yavaş Başlayın Birdenbire erken kalkmaya calışırsanız, buyuk ihtimalle zorlanacaksınızdır Yavaş yavaş hergun 15 dakika kadar daha erken kalkmaya calışın Ertesi gun bir 15 dakika daha erken kalkın Kademe kademe hedefinize doğru yaklaşacaksınız 'Aheste aheste cıkacaksın bu merenlerden'

2 Erken Yatın Gec yatmaya alışmış, gece yarısına kadar televizyon seyrediyor ya da internette sorf yapıyor olabilirsiniz Hem bu alışkanlığınıza devam ederseniz hem de erken kalkmaya calışırsanız, belli bir noktada vucudunuzun isyanları oynaması kacınılmaz olacaktır Ve fakat elden cıkan erken kalkma alışkanlığınız olursa, yine gec kalkacak ve yeni baştan başlamak zorunda kalacaksınız Uykunuz gelmediyse bile erken yatın ve yatakta okuyun Eğer gercekten yorgunsanız goz kapaklarınız cabucak ağırlaşacak, değil ise okuma sayesinde huzurlu bir uykuya geciş yapabileceksinizdir

3 Calar saatinizi uzak tutun Calar saatinizi yataktan mumkun olduğunca uzağa koyun ki, 'Uyuma' duğmesine eliniz gitmesin Bu duğmeyi hicbir zaman kullanmayın Selo bant ile bu duğmeyi bantlamak da işe yarayacaktır Buradaki hile, saati kapatmak icin yataktan kalkmak zorunda olmanız Bu noktadan sonra da sadece ayakta kalmaya devam etmeniz gerek

4 Yatak odasından cıkın Saati kapattıktan sonra, yatağa donmek icin sebepler bulmaya calışmadan once odadan cıkın Banyoya bir ziyaret benim ilk yaptığım iş mesela Banyoda işim bitip, elimi yuzumu de yıkayınca yeterince ayılıyorum Eğer hala uyanmadıysanız aynaya bakın Korkudan uyanacaksınızdır

5 Beyninizi dinlemeyin İc sesiniz sizi yatağa dondurmek icin taklalar atabilir Hic kulak asmayın Dinlemeye başlarsanız, yatağa geri doneceksinizdir

6 İyi bir sebebiniz olsun Sabah yapacağınız onemli bir şey bulun Bu sebep sizi motive edecektir Ben sabahları blog yazmayı seviyorum Bu benim sebebim Siz de sizinkini bulun

7 Erken kalkmayı kendinize bir odul olarak duşunun İlk bakışta zor bir şey yapıyorsunuz gibi gorulebilir, ancak bunu zevkli ve verimli bir hale getirirseniz bu işten cok zevk alacaksınız Motivasyonunuz da artacaktır Guzel bir sıcak cikolata, kahve ya da cayla odule başlayabiliriz mesela Ben gunun doğuşunu seyretmeyi, okuduğum kitaptan bir bolum bitirmeyi ya da sesizlik icinde egzersiz yapmayı da seviyorum Sizde kendi odulunuzu keşfedin!

8 Ekstra zamanın keyfini cıkarın Sadece okumak icin, televizyon seyretmek icin ya da internette ya da denizde sorf yapmak icin erken kalkmayın Sabahtan, akşam yemeğini hazırlayabilirsiniz mesela Ya da oğlen icin birşeyler hazırlayıp, vakit kazanabilirsiniz 2 saat icinde 3 saatlik iş yapacaksınız Etkinliğiniz cok artacak

imagessabahlarierkenkalkmaninyollari5afef8b70d03b

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt