Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabah Namazi

Sabah Namazi
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sabah Namazi Ev ve iş temposu yüzünden sabah namazına kalkmam zorlaştıBirgün oturdum RABB'İME (CC) dua ettim :Ya RABB (CC) sen herşeyi yaratansınZamanıda yorgunluğuda yaratansınBana bu sabah bir melek gönder beni namaza kaldırsın sana seherde şükredeyim Sabaha karşı 20 aylık kızımın ağlaması ile uyandım su istemiştiSuyunu verdim ve yattımYastığa kafamı koyar koymaz sabahtan ezanı okunmuştuBelkide ömrümde kıldığım en sevinçli bayram namalarından daha mutluydumÇünkü yaradan RABB'İM (CC) duamı kabul etti ve bana meleğini göndermişti O melek : Kızım MERVE idi Arkadaşlar; Bu yaşadığımdan yola çıkarak şöyle bir konuyuda başlamak isterimİslamın kerametlere,mucizelere,sakala,hırkaya ihtiyacı yokturAncak mucizeler cesur kafirlere çakan bir yıldırım gibidirOnun dışında büyüyen alın yazısı yazgı ve dua örüntüsüdür Dini hikayeler bölümünü bir süredir okuyorum doğrusu inanmak,iman etmek olağanüsütü bir durummuş gibi bir tablo çıkıyor Kur'anı Kerim gibi bir mucizenin dışında bizim neye ihtiyacımız olabilir fakat ? Şüphesiz yaşanmış güzel hikayeler var içlerindeancak Ulu dinimizi hırkaya,sakala,kerametevs gibi daha sonra olmalara bağlamayalım Üç ayların hayırlara vesile olması dileğiyle  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt