Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabah Kalkınca 1 Bardak Su

Sabah Kalkınca 1 Bardak Su
0
127

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sabahtan Kalkınca 1 Bardak Su

Günümüzde halk susamış kaldığının farkına bile varmıyor Gün içinde içilen nehir ve kahveden alınan suyun yeterli olacağı düşünülerek, suyun vücuda olan olumlu etkisi göz ardı ediliyor

İç Hastalıkları Uzmanı Dr Özgür Mollaoğlu, su tüketilirken uyarı edilmesi gereken noktalar hakkında data verdi: Su içmek aklınıza gelmiyorsa; masanızda aralıksız bir şişe su bulundurun ve gün içinde yudum yudum için Bu Nedenle haberdar olmadan gün içinde 152 litre su içmiş olursunuz Sabah kalkar kalkmaz ve gece yatmadan içilen bir kadeh su, tokluk hissi açısından önemlidir Sıhhat için günde 25 litre su harcamak gerekiyor

alıntı *

Similar threads

imagessabahkalkinca1bardaksu5afebd461f192 Sabah Kalkınca 1 Bardak Su Gunumuzde insanlar susuz kaldığının farkına bile varmıyor Gun icinde icilen cay ve kahveden alınan suyun yeterli olacağı duşunulerek, suyun vucuda olan olumlu etkisi goz ardı ediliyor İc Hastalıkları Uzmanı Dr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Bilhassa cisim ısısı yüksekken, çabuk içilen soğuk su vücutta terleme fonksiyonunu artırıp, tuzlu ve mineral kaybına niçin oluyor Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu Müdürü ProfDr Günhan Erdem, Bilhassa ceset ısısı yükseldiğinde soğuk suyun seri içilmesi, vücutta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Vücudumuzun olmazsa olması sudur Oysa gün içinde gereğinden fazla su harcamak de vücudumuz için zararlı Peki dinç olarak su olmak için günde kaç kadeh tüketmeliyiz?gundekacbardaksuicmeliyiz5c43d6adc6d3bjpegalt Günde kaç bardak su içmeliyiz?STRESTEN ÇIKAN SİVİLCELERİ SU İLE ÖNLEYİNSu, cildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Etiler Tıp Merkezi Gıda ve Perhiz Uzmanı Melis Torluoğlu yağ yakımını süratli gitmek, vücuttan toksinleri atmak ve ideal kiloyu koruyabilmek için her gün düzenli olarak 225 litre su içmek gerektiğine uyarı çekiyoryetersizsutuketiminin8tehlikesi5c43d37bd6d08jpegalt Yetersiz su tüketiminin 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bu hafta sizlere temel içeceğimiz olan sudan bahsetmek istiyorum. Eminim her yerde görüyor, okuyor veya dinliyorsunuz ancak bende hala birçok danışanımdan su içmiyorum, içemiyorum gibi cümleler duyuyorum. Bu yazı özellikle su içmeye bahane bulan sevgili danışanlarım ve sizler için, yeniden bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,679Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt