Saba tümer fazla arkadaş kazığı yemiş! 1548614309 1548614309 sabatumercokdostkazigiyemis5c4dfaa9619a6sabatumercokdostkazigiyemis5c4dfaa9619a6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersabalardan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HABERTÜRK'TE HAFTA İÇİN HER AKŞAM PROGRAM YAPAN SABA TÜMER, BİR ÇOK İNSANDAN 'DOST KAZIĞI' YEDİĞİNİ ANLATARAK, KİMSEYE BULAŞMAMAK İÇİN ARTIK İŞYERİNDEKİ ODASINDAN BİLE ÇIKMADIĞINI BELİRTTİ 'Bende de mi bir sorun var anlamıyorum! Biz o kadar saf bir şekilde ve sevgiyle yetiştirildik fakat İstanbul'a geldiğimde o Bizanslar, o oyunlar falan hiç benim bilmediğim şeylerdi Bir şekilde insanı kamçılıyor Hepsine teşekkür ettim Acilen de ediyorum ama güvensizlik de fazla fena bir duygu' diyen Saba Tümer, her şeye rağmen yaşadıklarının kendisini eğittiğini vurguladı Yaşadığı olumsuzluklardan sonra bir çok insanı hayatından çıkardığını da anlatan Tümer, 'Kimseye güvenmemeye başlıyorsun Yalnız kalıyorsun Örneğin ben işyerimde odamdan dışarı çıkmıyorum Aman kimse bana bulaşmasın, ben kimseye bulaşmayayım, hiç kimseyle hiç bir şey konuşmuyorum Özel hayatımda mesela çok arkadaşımı hayatımdan çıkardım Yalnızca fazla özel günlerde bir mesaj veya görünce selamlaşıyoruz O da güzel yok ama yapmasalardı!' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.