Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

saat dokuzu beş gece şiiri

saat dokuzu beş gece şiiri
0
211

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
saat 9u 5 gece şiiri

Saat dokuzu beş gece
Atam dolma bahcede
Gozlerini kapadı
Butun dunya ağladı

Doktor doktor kalksana
Lambaları yaksana
Atam elden gidiyor
Caresine baksana

Uzun uzun kavaklar
Dokuluyor yapraklar
Ben atama doymadım
Doysun kara topraklar

Similar threads

10 Kasım İle İlgili Şiirler 3 Kıtalık şiirler hazırladık sizlere sevgili oğrenciler10 Kasım le ilgili 3 kıtalık şiirler arıyorsanız sayfamızdaki şiirleri dikaktlice okuyabilirsiniz aradığınız şiiri burada bulabilirsiniz ALT :wwwupluploads10kasimsiirleri13398510kasimsiirleri133985ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
3 kıtalık Ataturk şiirleri 10 KASIM TURKUSU Ataturk! Anıtkabir devrimlerini soyler Bozkır ovalarına, Erciyes'e, Ağrı'ya Ulusun egemen olduğunu Ozgur olduğunu Haykıracağım haykıracağım işte Senin sustuğunca! Yolunda yuruyeceğim Ataturk; Ana baba oğul kız Dere tepe bucak koy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
Ataturk'u Anma ile İlgili şiir Ataturk Şiirleri 10 Kasım şiirleri 10 Kasım ile ilgili Şiir ATAM Atamın gozleri kapalı, Yatıyor mezarında Şiirleri okuduk ağlaya,ağlaya O adam o adam vatanımızı kurtaran Hayatteyken her yerde barışı sağlayan Şimdi yatıyor mezarında o buyuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Sayfamızda yer alan şiiirler 10 Kasım Ataturk haftası ile ilgili şiirlerAtaturk haftası ile ilgili en guzel şiirleri bir araya getirmeye calıştık derlediğimiz şiirler arasında aradığınız şiirleri bulabilirisnizŞimdi sizleri 10 Kasım Ataturk Haftası ile ilgili şiirler'le bırakıyoruz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
10 Kasım Ataturku Anma Şiiri 10 Kasım Ataturku Anma Kısa Şiirleri 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam, Atam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt