Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Ucurum şarkı sozu

Ruzgar Ucurum şarkı sozu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ruzgar Ucurum şarkı sozleri, Ruzgar Ucurum şarkısı sozu, ucurum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Ucurum şarkısı 2019

Artık yamanacak hicbir yer kalmadı
Kalbimin her yanı paramparca
İncindi ruhum sende kapılar kapandı
Gidecek başka bir yer kalmadı
Sensizlik neler aldı benden neler caldı
bir bilsen bilgisiten nasıldı
Gozlerimi actım uyandım yanımda sandım
Oysa hep yanıldım
Sadece bir parca sen istedim
İcinde bir parca da ben olayım
Gozlerin ucurum ac duşeyim
Ucsuzum bucaksızım sensizim
Son cığlık gibi sessizim
Mecalsizim, takatsizim

Similar threads

Ruzgar Ucurum şarkı sozu Ruzgar Ucurum şarkı sozleri Artık yamanacak hicbir yer kalmadı Kalbimin her yanı paramparca İncindi ruhum sende kapılar kapandı Gidecek başka bir yer kalmadı Sensizlik neler aldı benden neler caldı bir bilsen nasıldı Gozlerimi actım uyandım yanımda sandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Mustafa Sandal Kum şarkı sozleri Mustafa Sandal Kum şarkısı sozu Taşınmıyor golgeler sırtında hayat boyu Bak herkesin kalbine nasıl da kırık dolu Hayaller beslenirken nesil nesil yalanlar Bu yuzden tukenmiyor kayıpların sonu İnsansın ve insanız soyleyecek tek soz bu mu Canlaşmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ruzgar Tek Sıralı şarkısı sozleri, Ruzgar Tek Sıralı şarkı sozleri, tek sıralı şarkı sozu ruzgar, 2019 Ruzgar Tek Sıralı şarkısı Kadehimde kopek olduren Sigaramsa kısa maltepe Duşmuşum derdine bitmiyor ki cilem Soğuk bir gece ah Gecem aynı gunduz aynı Dertler bana tek sıralı O cektikce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ruzgar Dem şarkısı sozu, Ruzgar Dem şarkı sozleri, Dem şarkısı Ruzgar 2019, Ruzgar Dem 2019 şarkısı Yuruyorum sessiz sessiz Anılarımın ustunden Guneş dogmuş gun uyanmış Dibe vurmuş yine bir ben Sorgular bitmiyor ki Ne de bu endişem Belki de son gecem bu Yarını bilgisiten bilmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkı sozleri, Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkısı sozu, Mutlu ol yeter şarkısı sozleri Ruzgar, 2019 Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkısı Belki de dilinden bu şarkı duşmez Dilin soylese de gonlun hissetmez Bilsen bile benim icin fark etmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt