Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ruyada zayıflamak

ruyada zayıflamak
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ruyada zayıflamak
ruyada zayıflamak ne anlama gelir
ruyada zayıfladığınızı gormek

Ruyada cok zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara duşmek demektir Ruyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması kotuye yorumlanır

Similar threads

Ruyada cok zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara duşmek demektir Ruyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması kotuye yorumlanır Ruyada cok zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara duşmek demektir Ruyada insanlarında hayvanlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Rüyada fazla zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara düşmek demektir Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması kötüye yorumlanır Rüyada fazla zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara düşmek demektir Rüyada insanlarında hayvanlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
337
Ruyada Arabadan Ucuruma Duşmek Ne Anlama Gelir Bir kişinin Ruyasında arabasıyla yada bir araba ile ucurumdan aşağı duştuğunu gormesinin tabiri nedir bu ilginc ruyanın yorumu kısaca şoyle; Ruyada Arabadan Ucuruma Duşmenin tabiri şoyle;kotu yada acı haber alacağınızla yorumlanan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ruyada Zayıflamak Gormek Ne Demek? Bir kişi ruyasında cok zayıfladığını gormuş ise işleri nedeniyle bir takım sıkıntılar yaşayacağınıza, zorlukların peşini bırakmayacağına sıkıntıların ruyayı goren kişiyi oldukca yıpratacağına yorumlanırRuyada birinin zayıfladığını gormeniz orneğin ruyanızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ruyada Soba gormenin tabiri nedir Ruyada soba gormek ne anlama gelir ben dun gece ruyamda soba gordum ve merak ettim acaba kişinin ruyasında gorduğu soba ne anlama geliyor hemen arıştırdım ve bakın Ruyada Soba Gormek ne anlama geliyormuş Kişinin Ruyada gorduğu soba yakında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt