Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rüyada İmaret görmek nedemektir

rüyada İmaret görmek nedemektir
0
199

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
rüyada İmaret bakmak nedemektir,
rüyada imaret,
rüyada imaret ne kavrama gelir,

Rüyada fakirlere yemek yemek dagitilan ve yardim edilen bir imaret bakmak, darda kaldiginiz zamanlarda size Hizir gibi yetisen bir arkadasinizin bulunduguna ve bu kimsenin size gönülden bagli olduguna isarettir

*

Similar threads

Rüyada fakirlere yemek dagitilan ve yardim edilen bir imaret görmek, darda kaldiginiz zamanlarda size Hizir gibi yetisen bir arkadasinizin bulunduguna ve bu kimsenin size gönülden bagli olduguna isarettir İmaret kelimesinin rüya tabiri ayrım etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Rüyada ıslah evi bakmak (2019)nedemektir,rüyada ıslah evi görmek ne kavrayış kazanç, Rüyada bir islah evinde bulundugunu gör mek, bazi bozuk islerin düzeltilmesi gerektigine kötüye işaret eder Rüyada bir islah evinden bir çocuk aldiginizi veya oraya bir ço cugu ziyarete gittiginizi bakmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Rüyada ıstampa bakmak (2019) nedemektir, rüyada ıstampa bakmak, ıstampa görmek, rüyada ıstampa görmek ne kavrayış kazanç, Rüyada bir istampaya mühür basarak bir seyi mühürlediginizi bakmak, sizin hareketlerinizi veya yaptiginiz mallari taklit eden kimselerin bulunduguna isarettir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Rüyada ızdırap görmek (2019) nedemektir, rüyada eziyet bakmak, rüyada ızdırap bakmak ne anlayış gelir, Rüyada her hangi bir yerinin acidigini duymak ve bakmak, yeni bir ise girecegine; aciyan yerinin iyilesmesi için bir ilaç aldigini görmek, büyük bir kisiden yardim görecegine isarettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
rüyada ısırmak(2019) görmek nedemektir,rüyada ısırmak ne anlama gelir, rüyada ısırmak nedemektir, rüyada ısırmak görmek nedemektir, Yılan, akrep vs gibi zehirli hayvanların ısırması fena laf işitmeye, haram kazanca, Bir insanı ısırmak ona aşırı muhabbete yoksa rahat içinde geçecek ömre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt