Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Hadım Görmek

Rüyada Hadım Görmek
0
235

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Müjdeye, günahları terk etmeye, nefsin olumsuz telkinlerine itibar etmemeye kötüye işaret eder Birey kendisini hadım görürse biçare kalacak demektir Kısmetini başkası kapacak demektir Rüyada hadim görmek iyi degildir Rüyada hadim edildiginizi bakmak, malinizin bir kisminin elinizden çikacagina isarettir Bir baskasinin hadim edildigini görmek, o kisi ile aranizin bozulacagina delalet eder Bazilarina tarafından ise; rüyada kendisinin hadim edilmis oldugunu bakmak, ani bir karar alarak dünya islerinden el çekip kendinizi dininize vakfederek ibadete koyulacaginiza kötüye işaret eder Baska birisinin hadim edildigim veya bir hadim agasi bakmak, evli iseniz esinizden ayrilacaginiza, bekar iseniz simdilik evlenmek niyetinde olmadiginiza delalet eder Hadım rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki açıklama bölümümüzden yazabilirsiniz

Similar threads

Rüyada saç tarayan adami görmek, insanlarin üzüntü ve kederlerini gideren bir kimseye delalet eder Kadinlarin saçlarini tarayan ve gelinin yüzünü bezeten kadini bakmak, Örtülü bir kadina delalet eder Rüyada kadinlarin saçlarim tarayan kisiye yaklastigini gören kimsenin, halkin yaninda kadir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Yün ve pamuktan mamül hırka dünya ve ahiret hayırlarına, Ipekli hırka kararsız kazanca kötüye işaret eder Güzel ve iyi ise, işte galibiyet ve kısmettir Fazla süslü bir hırka ise zenginlik ve yüksek mevkidir Hirka bakmak yeni bir isle ya da parayla yorumlanir Rüyanizda yeni bir hirka giydiginizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Rüyada bir kimsenin diger bir kimseyi katlettigini bakmak, katilin maktule hayir ve menfaati olacagina; yoksa zülüm edecegine; birini katlettigini bakmak, ona iyilik etmege; kendinin katledildigini görmek, ömrünün uzun olacagina delalet eder Kirmani'ye göre; bir kimseyi katlettigini gören, o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Baba ve amcaya yahut elde edilecek dünyalığa delalet eder Rüyada hala bakmak elde edeceği nimete isaret eder Rüyada hala ile dertleştiğini bakmak derdinize derman bulacak bir büyüğün hayatınıza gireceğine dikkat çekici eder Rüyada ölmüş halanızı bakmak sıkıntılarınızdan kurtulmak için fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Gökyüzünde görülen ve bulut halinde uçan çekirge sürüsü, o bölgeye gelecek azap ve isabet edecek üzüntüye, Yeryüzünde görülen, yürüyen ve ama uçamayan çekirge, hasar verme fırsatı bulamayan düşmana, Zararsız olarak görülen çekirgeler korku ve sıkıntıdaan kurtulmaya, Çekirge yemek rızka, Onları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt