Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Gemi Görmek ne demek tabiri

Rüyada Gemi Görmek ne demek tabiri
0
279

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Dün gece rüyamda gemi gördüm ve doğrusu çok merak ettim bu rüyanın tabirini anında bu konuyla ilgili kitaplardan bir araştırma yaptım ve buldum bakın rüyada gemi bakmak ne anlama geliyormuş?

Rüyada Gemi bakmak:Yaşantınızda her türlü olumsuzluktan kurtulmaya delalet etmektedirAyrıca rüyada görülen gemi iyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete, gemiden sağ salim karaya inmek sıkıntıların ve ıstırabın sona ermesine kötüye işaret eder

İçinde bulunduğunuz geminin batması salimen yapılacak yolculuğa batan gemiden bir şeylere tuttunarak kurtulmak bahşedilen sadakaların kabulüne delalet eder

*

Similar threads

Dun gece ruyamda gemi gordum ve gercekten cok merak ettim bu ruyanın tabirini hemen bu konuyla ilgili kitaplardan bir araştırma yaptım ve buldum bakın ruyada gemi gormek ne anlama geliyormuş? Ruyada Gemi gormek:Yaşantınızda her turlu olumsuzluktan kurtulmaya delalet etmektedirAyrıca ruyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Rüyada Gemi Bakmak ne anlama gelir Rüyada Gemi Bakmak ne çağrıda bulunmak Rüyada Gemi Görmek aşağıdaki şekilde yorumlanır: Rüyada görülen gemi üzüntü, üzüntü, sıkıntı, rahatsızlık, darlık ya da kıtlık içinde bulunan kimse için, kurtuluş olarak yorumlanır Gemi rüyaları birkaç şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Rüyada Gemi Batması Rüyada Gemi Batması Görmenin Tabiri Nedir Rüyada Gemi bakmak, geminin durumu, rengi, boyu ve diğer özellikleri göz önüne alınarak birkaç şekilde yorumlanır İçi aydınlık gemi, temiz bir gemi, işlerde başarıdır Pis gemi, ihmal edilmiş gemi işlerin bozulacağına delalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
gemi Her türlü olumsuzluktan kurtulmaya, İyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete, gemiden salimen karaya inmek sıkıntı vve ıstırabın sona ermesine, Geminin batması salimen yapılacak yolculuğa, Batan gemiden bir kalas, can simidi gibi şeylere tuttunarak kurtulmak verilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Rüyada Gemiye Bindiğini Görmek Nedemektir, Rüyada Gemiye Bindiğini Bakmak Ne Kavrama Kazanç, rüyada gemi bakmak, üzüntü, hüzün, sikinti, hastalik, darlik veya kitlik icinde bulunan kimse icin, kurtulustur geminin karada görülmesi kurtulusa yaklasmaktir rüyada gemiyi karaya ceken kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt