Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Demek

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Demek
0
160

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek

Rüyada görülen eski sevgili bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, birçok zamanda pişmanlıkla yorumlanır

Hem rüyada eski sevgiliyi bakmak halen eski sevgiliniz ile aranızda halletmeniz gereken bazı meselelerin olduğu anlamına gelmektedirRüyada eski sevgilinin aradığını bakmak sosyal ilişkilerinizde kendine güven sorunu yaşadığınızla yorumlanırRüyada görülen eski sevgili eski sevgiliyle karşılaşmak Aleyhinde nesil ile tanışmak, irtibat konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızla yorumlanır *

Similar threads

Ruyada Eski Sevgiliyi Gormek Ruyada gorulen eski sevgili bir ic hesaplaşma, vicdan muhasebesi, coğu zamanda pişmanlıkla yorumlanır Ayrıca ruyada eski sevgiliyi gormek halen eski sevgiliniz ile aranızda halletmeniz gereken bazı meselelerin olduğu anlamına gelmektedirRuyada eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? Kişinin rüyasında eski sevgilisini görmesi ne kavrama kazançBirçok kişi bu rüyanın tabirini merak etmektedir özet olarak rüyada eski sevgilinin görülmesi ne kavrayış geliyor anında sizlerle paylaşıyoruz; Rüyada eski sevgiliyi bakmak rüyada görülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Rüyada eski sevgili bakmak ne kavrayış gelmektedir? Bir kişinin rüyasında eski sevgilisini görmesi bütün dünyada, bütün toplumlarda en çok görülen rüyalar aralarında en önde gelenlerden birisidir bu rüya oldukça önemli mesajlar vermektedirRüyasında kişi ayrıldığı sevgilisini eski eşini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Eski sevgiliyi rüyada görmek ne anlama kazanç Rüyada eski sevgiliyi görmek, sevgilisi olanlar için ayrılığa göze çarpan etmektedirRüyanızda eski sevgilinizi gülerken görmenizi ondan güzel bir haber alacağınız ile ifade edilirRüyanızda, eski sevgilinizle gezdiğinizi görmeniz ise, muradınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
rüyamda eski sevgilimle ve bir arkadaşımla benzer ortamda bulunuyorduk ve eski sevgilimin üzerinde bi böcek gördüm ve üzerini çıkarttım haşere gladyatr gbiydı :S ve zehirli bi ine atıodu bu eski sevgilimin koluna geliodu korkudan aglıyordum ve su anki sevgilimin ismini sayıklıodum :S umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,519Konular
981,217Mesajlar
31,075Kullanıcılar
asderbenSon üye
Üst Alt