Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Ebe Görmek

Rüyada Ebe Görmek
0
185

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
rüyada ebeye gitmek
rüyada ebe almak
rüyada eve ebe gelmesi

Rüyada ebe görmek hayır ile yorumlanır Evine bir ebenin geldiğini görmek, hayır sahibi bir kisiden menfaat görecegine, bir ebeyi evine çağırdığını görmek, bir kisiden yardım isteyeceğine, çağırdığı ebenin geldiğini görmek, isteğinin olacağına, bir ebe ile dostluk kurduğunu görmek, büyük bir is veya devlet adamından hayır ve menfaat görecegine işarettir Ebe ile bozustugunu bakmak bir zatin düşmanlığıni kazanacagina, ebeyi gülümseyen ve neseli bakmak, o kişinin ona karşısında iyilik yapacagina delalet eder Bir başka rivayete göre de; rüyada ebe görmek hayırdir Evine bir ebenin geldigini bakmak, hayır sahibi bir kisiden avantaj görecegine, bir ebeyi evine çagirdiğini bakmak, bir kisiden takviye isteyecegine, çagirdiği ebenin geldigini bakmak, isteginin olacağına işarettir Hoş bir ebe bakmak, rüya sahibinin bir kizi olacağına yasli ve çirkin bir ebe görmek de, rüya sahibinin çok akıllı evlatlara sahip olacağına işarettir *

Similar threads

ruyada ebeye gitmek ruyada ebe olmak ruyada eve ebe gelmesi Ruyada ebe gormek hayır ile yorumlanır Evine bir ebenin geldiğini gormek, hayır sahibi bir kisiden menfaat gorecegine, bir ebeyi evine cağırdığını gormek, bir kisiden yardım isteyeceğine, cağırdığı ebenin geldiğini gormek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Rüyada ebe bakmak hayır ile yorumlanır Hayırsever, cömert ve yiğit bir kimsenin habercisidir Evine ebe varmak iyiliksever birinden iyilik görmeye dikkat çekici eder Eve ebe seslenmek eli bol ve iyiliksever birinden yardım istemeye, çağrılan ebe eve gelirse bu amacın gerçekleşmesine muhabere eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
Rüyada harita görmek nedir, neye işarettir, ne kavrayış kazanç Rüyada harita bakmak, yolculukla yorumlanir Rüyasinda bir haritayi inceledigini gören uzun bir yolculuga çi kar Bir harita çizdigini görmek, eger haritayi tamamlarsa, kendi sine bir is önerge edilecegine ve onun da kabul edecegine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Rüyada ızdırap görmek (2019) nedemektir, rüyada eziyet bakmak, rüyada ızdırap bakmak ne anlayış gelir, Rüyada her hangi bir yerinin acidigini duymak ve bakmak, yeni bir ise girecegine; aciyan yerinin iyilesmesi için bir ilaç aldigini görmek, büyük bir kisiden yardim görecegine isarettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Rüyada Ablasını Bakmak Ne Çağırmak Rüyada Ablasını Bakmak Rüya tabiri Rüyada abla nasıl deyiş edilir Rüyada kendi ablasını bakmak, yakında iyi bir haber alacağını veya bekarsa evlenebileceğini belirtir Yaptığınız işte ya da ilerde yapacağınız bir işte karşılaştığınız zorluklar aleyhinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt