Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Çanta Aldığını Görmek

Rüyada Çanta Aldığını Görmek
0
209

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Rüyada Çanta Aldığını Görmek Ne Demektir

Rüyada çanta görmek yakında bir yolculuga çıkacağınıza işarettirÇantasına para koyduğunu bakmak, banka hesabının çogalacağına işaret eder

Eğer rüyada çanta edinmek için belirli bir para verdiğinizi görürseniz bir iş için yatırmış olduğunuz paranın size bereket ile geri geleceği anlamına gelmektedir *

Similar threads

Rüyada Çanta Görmek nedir Rüyada Çanta Bakmak öbür şekillerde yorumlanır Rüyada çanta bakmak yakında bir yolculuğa çıkacağınıza delildir Deri bir çanta bakmak, ev içindeki dargınlıkların tatlı bir şekilde sona ereceğine, kumaştan üretilmiş bir çanta bakmak bazı dedikodular duyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Rüyada Çanta Bakmak ne anlayış kazanç Rüyada Çanta Bakmak Rüyada çanta bakmak yakinda bir yolculuga çikacaginiza işarettir Cilt bir çanta görmek, ev içindeki darginliklarin tatli bir sekilde sona erecegine, kumastan yapilmis bir çanta bakmak bazi dedikodular duyup üzüleceginize, yirtik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Ruyada Canta Aldığını Gormek Ne Demektir Ruyada canta gormek yakında bir yolculuga cıkacağınıza işarettirCantasına para koyduğunu gormek, banka hesabının cogalacağına işaret eder Eğer ruyada canta almak icin belli bir para verdiğinizi gorurseniz bir iş icin yatırmış olduğunuz paranın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Para çantası geçim ve dirliğe, Abes para çantası üzüntüden kurtulmaya, Valiz türü çanta yolculuğa, bir yere gönderilecek elçiye ve rızka delalet eder Rüyada bir çanta torba veya poşet bakmak işlerinizde başarıya işarettir Eğer bunlar yırtık veya delikse paldır küldür para yatıracağınız bir iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Rüyada Soba görmenin tabiri nedir Rüyada soba görmek ne anlama kazanç ben dün gece rüyamda soba gördüm ve merak ettim acaba kişinin rüyasında gördüğü soba ne anlama geliyor anında arıştırdım ve bakın Rüyada Soba Görmek ne kavrama geliyormuş Kişinin Rüyada gördüğü soba yakında gerçekleşecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt