Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Bulanık Su İçmek

Rüyada Bulanık Su İçmek
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rüyada Bulanık Su,
Rüyada Flu Su bakmak,
Rüyada Bulanık Su İçmek ne anlayış gelir

Rüyada Flu Su İçme: Rüyada Su görmek, saf ve berrak olursa, hayir ve menfaate, bulanik olursa, kedere ve geçimini sağlama darligina isarettir
Rüyada bulanık suyun bir yere akması hastalık, Rüyada flu sudan içilmesi; para sıkıntısı olmadan rahat bir hayat devretmek olarak yorumlanır *

Similar threads

Rüyada Bulanık Suya Girmek ne seslenmek Rüyada Bulanık Suya Girmek anlamı Rüyada Flu Suya Girmek Flu ve çamurlu su görmek üzüntü ve kedere, geçimini sağlama darlığına, fitne ve karmaşaya; böyle bir suda yıkanıp çıkmak üzüntüden ve haastalıktan kurtulmaya yorumlanır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Rüyada bulanık nehir bakmak Rüyada çay bakmak Rüyada çay görmek, geçiminizin derenin aralıksız akıcı suyu gibi devamlı olacağına ve duygularınızın da gelişip, daha aklıselim bir insan olacağınıza yorulurRüyada akarsu görmek, ağaçlı, çayırlı ve sulu olursa, hayır, bolluk, üstünlük, devlet ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Rüyada su görmek Rüyada su bakmak nedir rüyada su bakmak nasıl tabir edilir bu gece rüyamda mutfakta bi damacana su gördüm ne anlayış geldiğini merak edip bakmak istedim sonra aklıma siz melekler geldiniz belki benim gibi merak edenler vardır diye rüyamın yorumunu sizinlede paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Rüyada Nehir Görmek ,Rüyada Akarsu Bakmak nedemek,Rüyada Nehir Görmek anlamı Rüyada Akarsu Bakmak Rüyada herhangi bir su akıntısı görmek, maddi kazanca işarettir Herhangi bir su akıntısı bakmak, somut gelir olarak yorumlanırDereden nehre kadar bütün akarsular tertemiz, saydam ise bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
ARADA BIR iyilik yapan kimseye, konut hizmetlerini görebilen kimsese, elçi ya da vekile, kendine emanet edilen şeyi hakkıyla koruyan yahut emanetin hakkını veren insana, Çörtenlerde biriken yağmur sularının oluklardan aktığını ve bu berrak sudan insanların istiifade ettiğini görmek ucuzluk ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
320
858,518Konular
981,170Mesajlar
31,032Kullanıcılar
Sihirbaz99Son üye
Üst Alt