Rüya tabiri Rüyada çam ağacı görmek rüyada çam görmek bu gece rüyamda ufak bir saksıya çam ağacı dikmiştim yorumunu merak edip baktım ve sizlerlede paylaşmak istedim 1548272542 1548272542 ruyatabiri5c5281078039aruyatabiri5c5281078039a ruyatabiri5c5281078039a Rüyada çam ağacı görmek, şöhretli, yüce, asil, mal ve hayrı az, cimri ve hırsızların kendisine sığındığı bir adama yorumlanır Rüyada çam ağacı görmek, uzun ömre de işarettir Bir çam ağacı fidanı dikmek hay ırlı veiyibir işe açılmak; çam fidanı koparmak fena iş yap mak şeklinde yorumlanır Çam dalı uğurdur Çam ağacına çıkıp oturmak ikbal ve saadet demektir Kişinin rüyada çam ağacı görmesi, yüce, asil ve çok meşhur bir zâta delâlet eder Rüyada çam ağacından bir kapı yaptığını görmek, zâlim ve ahlâkı bozuk birini kendisine kapıcı olarak alacağına işarettir Rüyada çam ağacı fidanı diktiğini bakmak, bahtı açık ve yararlı bir işe delâlet eder Çam fidanı kopardığını bakmak ise, bunun zıddı Rüyada çam ağacının tepesine çıkıp oturduğunu görmek, şan ve şöhretin artacağına, istikbâl ve saadete delâlet eder