Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüya - Kan & Ölüm

Rüya - Kan & Ölüm
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rüya Kan & Ölüm rüyada kan bulaşması rüyada üzerine kan bulaşması Merhaba arkadaslar Rüyalar ile ilgilenen var mi aranizda bilemiyorum Lakin son zamanlarda çok kötü bir rüya görüyorum ve yasantimi etkilenmesine engel olamiyorum Haftalardir her uykuya daldigimda eksik tanidigimsadece ismini bildigim19 20 yaslarinda bir genci kanlar içinde bizim isyerinin kapisinda görüyorum Ne konusabiliyorum kendisi ile ne de yaklasabiliyorum bir anda kayboluveriyor Aslinda kendisine bu konuyu açmak için yaklasmaya çalistim lakin arkadas bekledigimden birazcık farkli çikti Ve kendisini görmeyi deha istemiyorum açikcasi Ne yapmam gerektigini bilmiyorum Neden haftalardir rüyamda gördügümüde anlamiyorum Fakat böyle devam ederse kafayi yiyecegim en kötüsü birde bu cocuga birsey olursa illaki vicdan azabindan bende ölürüm Fikirlerinizi belirttirseniz sevinirim Tesekkürler id  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt