Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rus Usulu Soğan Corbası Tarifi Resimli

Rus Usulu Soğan Corbası Tarifi Resimli
0
86

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Rus Usulu Corbası Tarifi Resimli,Resimli Rus Usulu Corbası Tarifi Resimli,Rus Usulu Corbası Tarifi

Rus Usulu Soğan Corbası

imagesrususulusogancorbasitarifiresimli5ad4453a414de
Malzemeleri:

500 g rendelenmiş soğan

160 g tereyağı (ya da margarin)

1 tatlı kaşığı yeni bahar (eğer varsa kori)

200 g rendelenmiş gravyer peyniri

4 corba kaşığı un

1,2 İt et suyu

12 dilim kızarmış ekmek 4 corba kaşığı ciğ krema Tuz

Hazırlanması:

Kuru rendelenmiş Soğanı 140 gram tereyağ ile yavaş kısık ateşte az bir sararıncaya kadar, renkleri kahverengiye donmeden tuz, un, yenibahar ekleyip et suyunu da katınız Lapalaşmasını gidermek icin kaşıkla surekli karıştırarak pişmesini bekleyiniz on beş dk kaynamış vaziyette bırakınTencereyi Ateşten indirdikten sonra kremayı ekleyip, iyice karıştırın ekmek dilimlerini Kızarmış vaziyette ısıya dayanıklıbuyuk bir cam tencereye koyup, 150 gram kucultulmuş peyniri ekmek tanelerinin uzerine ekeleyin ve corbayı da peynirli ekmek tanelerinin ustune ilave edin Fazla gelen artan peyniri de ekleyiniz, 20 gram ufak taneler halindeki yağı peynirlerin uzerine ekledikten sonra, corbayı sıcaklığı yuksek fırında uzeri kızaranana kadar bekletin
 
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt