elektronikci
FD Üye
Rus Salatası Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket boncuk makarna
- 1 adet orta uzunluk patates
- 1 adet havuç
- 1 bardak bezelye
- 5-6 adet kornişon
- Yoğurt (Kıvam alması için biraz mayonez)
- Tuz
- Dereotu (İsteğe göre)
Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle garnitürlerinizi küp küp doğrayıp (Daha çabuk haşlanması için) haşlayın.
- Daha sonra makarnanızı haşlayın ve süzün.
- Akabinde yoğurt ve mayonezinizi kıvamlı bir formda çırpın.
- Haşlanan garnitürlerinizi süzüp, yeterlice suyu geçtikten sonra bir kaba yoğurdunuzu dökün.
- Üzerine garnitürlerinizi, turşunuzu ve makarnanızı ekleyin, yeterlice karıştırın. Dilediğiniz üzere dereotu vs ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.