Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Runes Of Magic

Runes Of Magic
0
265

Similar threads

LEFTgeçen gün arma 2 indirdim kurdum ama oyunu açtığımda böyle bi sorunla kaşılaşıyorum ilk tıkladığımda''No entry profilePatchDefault''sonra siyah ekran geliyo ve'' Shader not valid (mismatch of exe and data ?''diye bi hata veriyo (bi ara farklı bi exe kullandım oyunu açtı fakat başlangıç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Selamun Aleyküm arkadaşlar bildiğiniz üzere steama bedava myclub geldi her neyse indirdim oynadım herşey iyi güzel ama başka bi hesaptan oynamam lazımdı açtım o hesabı o sırada da güncelleme gelmiş herhalde yanlış hatırlamıyorsam 103 version du 10301 versiyonunu güncelledi sanırım sorunsuz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var call of duty world at war yükledim oyunu türkçe oynamak istediğim için türkçe yamayı indirdim ve 7 tane pack yapmamı istiyordu yaptım hepsini tek tek indirip bütün aşamaları izledim daha sonrasında oyun sorunsuz şeklde açıldı ana menü türkçe oldu girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar 1 gündür yaklaşık bunla uğraşıyorum önüme gelen herşeyi denedim forumda bi arkadaş c ye kurun türkçe isim kullanmayın demiş yaptım olmadı origin indirdim giriş yapmayın dedi yaptım olmadı origin games e kurun dediler yaptım olmadı c ye belgelerim açın sağ tıklayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’deki oyun severler tarafından da büyük ilgiyle karşılanan ve tiryakilik yaratan “Runes of Magic açık beta aşamasına geçiyor Merkezi ABD’de bulunan yayıncı ve geliştirici Aeria Games, yaratıklar, zindanlar, görevler ve daha fazlasıyla dolu dünyasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt