Rozbif Malzemeler 1 kg dana kontrfile 6 çorba kaşığı + 2 akarsu kaşığı margarin 12 çay kaşığı tuzlu taze çekilmiş karabiber Yapilis Tarifi Dana kontrfileyi tamamiyle tuzlayıp, biberleyin Margarini kontrfileyi alacak Büyüklükte bir tavada eritin Yağ kızınca eti tavaya koyun Etin her yanını, kızarıp kabuk bağlayıncaya değin, takriben 2'şer dakika, pişirin Tavayı ocaktan alın Eti tavadan çıkartın Kontrfileyi bir tel ızgaranın üzerine yerleştirin Tel ızgarayı da bir tepsinin üstüne yerleştirip evvelden ısıttığınız fırında, 2025 dakika pişirin bu arada, etin üstüne birkaç kere tavadaki yağdan bir fırça ile sürün Pişme süresi sonunda eti fırından alın Bir kenarda asgari 30 dakika dinlenmeye ırakın Bu sürenin sonunda fazla ince dilimler halinde belli Rozbifiniz hazırdır Yanında garnitür olarak patatesle servis yapın Et servis yapılırken, etin kendi suyunu üzerine dökebilir ya da etin suyunu kremayla karıştırarak elde edilecek sosu kullanabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.