Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rosto...

Rosto...

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzeme:
Yarım koyun budu,
2 kaşık tereyağı,
1 kaşık salça,
1 çay kaşığı kekik,
tuz,

Tarif:
But etini alabilecek büyüklükte bir tencerede yağ eritilir Etin iki tarafı iyice tuzlanarak ovulur ve yağda kızartılır Yarım fincan su ile sulandırılmış salça ile kekik ilave edilip alt üst edilerek biraz pişirilir Ardından 34 bardak sıcak su ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılır Orta ateşte iki saat kadar pişirilir Et piştikten sonra servis tabağına alınarak dilimlenir ve tencerenin dibinde kalan salçalı yağı üzerine gezdirilerek dökülür Sıcak olarak servis yapılır



afiyet olsun
 
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt