Romnatik olamiyorsunuz iste Romantik olmaya çalışırken +Aşkım yağmurun aşağı yürüyoruz Ne kadar romantik değil mi Ne demezsin Donumuza değin ıslandık +Ne dedin anlamaıdm Evet aşkım ne dek romantik diyorum +Hıı, hıı Aldın mı yüzüğü Hangi yüzüğü? +Anlamamazlıktan gelme Ne dediğimi biliyosun Immm Şey alamadım Fakat laf önümüzdeki ay alacam +4 aydır aynı şeyi söylüyosun Fikret Yeter bundan böyle ! Hazır hayatım sinirlenme +Nasıl sinirlenme ya Yağmur şarıl, şarıl üzerimize yağıyo donumakadar ıslanmışım Bi de yüzüğü almadım diyosun Şaşırma bişeysin Fikret Ne masası bu +Bugun evliliğimizin yıldönümü hayatım Ay Ekrem Fazla romantiksin Mumlar Şarap Harikasın +Her şeyi senin için yaptım Çok para harcadım Ama sana layık emrindeki Bu şarabın tadı değşik gibi Markası ne bunun +Yo değil hayatım Niye değişik olsun Çok güzel Salih Baba şarapları 4,50 kuruş 4,50 kuruş mu Ooolaamaz Köpek öldüren bu Şu romantik günün içine ettin ya ühühhüh +Yok hayatım Şaa şarap ucuzlamış Fransa deposundaki şarapları piyasaya sürü Lakin ağlamaya ya diğerleri çok pahalıydı napayım +Hayatım Yağmur ne hoş yağıyor dimi Yoo, gayet alışılagelmiş yağıyor +Yağmurlu havada yürüyünce aklına ne geliyor Şemsiye +Diğer Don +Donla ne ilgisi var be Donumuza değin ıslanıyoruz ya O bakımdan şey ettim +Başka bişi söyle fakat nesne yok İçinde aşk olan, sevgi olan bişi Ha Beşiktaş +Ne Beşiktaş'ı Hani varya Beraber yürüdük biz bu yollarda Berabaer ıslıandık yağa yağmurda Derhal sı +Kes Faruk kes +Aşkım biliyor musun Yemeğe çıktığımız birincil günden beri, bana hiç güzel sözler söylemedin Napayım +Şu yağmurlu havada güzel bişiler söyle Iltifat et Elin buz gibi, dtün karpuz gibi +Çüüşş Biraz kibar ol Elin buz gibi, kalçan karpuz gibi +Sus Hikmet sus Hayatı baştan başa kızlara laf aatan bi abazayla birlikte olursan, hiç güzel sözler bekleme Nalan sevgius
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.