Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Romantik ve Komik Mesajlar

Romantik ve Komik Mesajlar
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Romantik ve Gülünç Mesajlar Komik Romantik Mesajlar Romantik Komik Mesajlar Sevdiğinizle paylaşabileceğiniz romantik ve bir böylece da gülünç mesajları ve hoş sözleri sizlerle paylaşıyoruz meleklerromantikvekomikmesajlar5c557150861adalt 1549103436 1549103436 romantikvekomikmesajlar5c557150b7fe7romantikvekomikmesajlar5c557150b7fe7 romantikvekomikmesajlar5c557150b7fe7 Seni benim dek sevenler, sana benim değin hasret kalsin Sen elimden tutunca, deniz basardi içimi Sen elimden tutunca, yüregim yesil yosunlara takilip günlerce dip akintilarinin pesisira gitmek isterdim Yanağına konan kar adam başına eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeter Çünkü ben o rüzgardayim Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek Ask bir elma sekeridir Sekeri yersin sapi kalir Rüyalarini gül yapraklariyla yatagini papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp bütün kabuslari aldim fakat en hoş rüyalari sen göresin Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Düş caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada vefat, ugrunda ölmeye deger gülüm Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu şehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim Güller hep ellerinde açsin,lakin dikenleri batmasinsevda daima seni bulsun,ama seni yaralamasinmutluluk defalarca yüregine dolsun,ama beni unutturmasin Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene kadar sevdalara Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden başkasini gormeyen ben Eger çolde bir cicek olsan; seni kaybetmemek; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damla yas olsaydın; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt