iltasyazilim
FD Üye
Rızık Arttırmak için okunacak dua
Rızık arttırmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız kısa duaları okuyabilirsinizRızık arttırmak için okunacak kısa dualar aşağıdaki gibidir
Rızık arttırmak için okunacak duanın okunuşu;
Allahumme rahmeteke ercû, felâ tekilniy ilâ nefsiy tarfete aynin, ve aslıhliy şa ’niy küllehu, lâ ilâhe illâ ente
Rızık arttırmak için okunması tavsiye edilen duanın anlamı
Allah ’ım rahmetini umuyorum, beni göz kırpması dek bile nefsime terketme, her anımı düzelt, tanrı yok ancak sen varsın!
Başka bir duanın okunuşu;
İnne rabbiy yebsutur rızka limen yeşâu ve yakdiru leh ve ente hayrur râzıkiyn
Rızık arttırmak için okunacak duanın anlamı
Rabbim Şüpehsiz ancak Sen dilediğinin rızkını genişletir, dilediğinin de daraltırsın En şanslı rızık ihsan edesin *
Rızık arttırmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız kısa duaları okuyabilirsinizRızık arttırmak için okunacak kısa dualar aşağıdaki gibidir
Rızık arttırmak için okunacak duanın okunuşu;
Allahumme rahmeteke ercû, felâ tekilniy ilâ nefsiy tarfete aynin, ve aslıhliy şa ’niy küllehu, lâ ilâhe illâ ente
Rızık arttırmak için okunması tavsiye edilen duanın anlamı
Allah ’ım rahmetini umuyorum, beni göz kırpması dek bile nefsime terketme, her anımı düzelt, tanrı yok ancak sen varsın!
Başka bir duanın okunuşu;
İnne rabbiy yebsutur rızka limen yeşâu ve yakdiru leh ve ente hayrur râzıkiyn
Rızık arttırmak için okunacak duanın anlamı
Rabbim Şüpehsiz ancak Sen dilediğinin rızkını genişletir, dilediğinin de daraltırsın En şanslı rızık ihsan edesin *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.