
Reyhan Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler
- 3 lt kaynamış su
- 2 su bardağı şeker
- 1 çubuk tarçın
- 15 -20 adet karanfil
- 1 demet reyhan
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu
Reyhan Şerbeti Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 lt kaynamış suya, 2 su bardağı şeker, 1 çubuk tarcın, 15 -20 adet karanfil atıp karıştırıyoruz şeker eriyor.
- 1 demet reyhanı yıkayıp ekleyip bi kere çevirin.
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu ekiyoruz demlemeye bırakıyoruz.
- 3 saat sonra falan süzüp şişelere koyup dolaba kaldırıyoruz ???? (geceden yapıp sabahada süzülebilir, kesinlikle soğuk daha lezzetli o yüzden soğuk içilmesini tavsiye ederim).

Reyhan Şerbeti Tarifi Fotoğraflı Yapılışı