Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Materyaller
- 2 demet reyhan
- 5 bardak sıcak su
- 3 kahve fincanı toz şeker
- 6 tane kuru karanfil
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 limonun suyu
Reyhan Şerbeti Tanımı Yapılışı
- 5 bardak suyumuzu kaynatıyoruz.
- Altını kapatın, yıkadığımız reyhanlarımızı, toz şeker, tarçın, limon suyu, karanfili sıcak suya atıp karıştıralım ağzını kapatalım.
- Demlemeye bırakalım.
- 1 saat sonra ağzını kapalı tutabileceğimiz bir sürahi yahut şişeye koyup soğumaya bırakalım. Ve sonrasında buzdolabında saklayalım. Afiyet olsun. ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.