revir muhabbetleri azıcık göstermelik birazcık kaytarmak için gidilen revirde neler oluyor bakalımmm:laugh::laugh: Oglum galoş giysene langir lingir giriyosun içeri! (Galoşu kafaya geçirmek üzeredir) Lan nabıyon çılgın Geç içeri Arkadaşa kelepir bi beyin cıkarın bakiyim az kullanılmış :laugh: Aşçıyız bizrevirmuhabbetleri5c563a6450f0balt Işlenmiş olm o süre her yerde desenizerevirmuhabbetleri5c563a648276egifalt :sinir: :sinir: :sinir: Hey sen! TC kimlik numaranı biliyo musun bakiyim? Komutanım ben devlet memuruyum nüfus müdürlüğünde çalışıyorum O vakit A blok no:2 deki yaşlı teyzenin tc'sini söyle O kim komutanım nerden biliyim onu ? Ne biliyim onu bile biliyorum der gibi girdin konuya da ondan şey ettimrevirmuhabbetleri5c563a6486397gifalt :dil: :dil: :dil: Komutanım bu dost 2 gün yatak istirahati istiyo Ne meslek yapıyo bu ? Teskereciyim komutanım iki gün kaldı darevirmuhabbetleri5c563a6486397gifalt :dil: :dil: :dil: 14 aydır teskerecilik yapmışsın iki gün daha sık dişini ?? (Gidelim olm dedim sana salağa yatar diye bak anlamamış numarası yapıyo) Yok o kadar iki gün yırtmak hadi bakalım naşşrevirmuhabbetleri5c563a648dc56gifalt :ang: Bottled0wl :ang: