Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

resmi toplum kuruluşları

resmi toplum kuruluşları
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
resmi toplum kuruluşları nelerdir?

Resmi toplum kuruluşları , devlet guvencesi altında halka yardım eden kuruluşlardır
sağlık
(hastaneler, sağlık ocakları, dispanserler),

eğitim(okullar)

huzur ve guvenlik
(jandarma, emniyet),

cevre korunması(Orman Bakanlığı, Belediye)gibi kuruluşlardır

Similar threads

resmi toplum kuruluşları nelerdir? Resmi toplum kuruluşları , devlet güvencesi altında halka yardımcı kuruluşlardır sıhhat (hastaneler, sıhhat ocakları, dispanserler), eğitim(okullar) refah ve emniyet (jandarma, emniyet), çevre korunması(Orman Bakanlığı, Belediye)gibi kuruluşlardır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
sivil toplum kuruluşlarının amacları nelerdir maddeler halinde Sivil toplum orgutleri demokratik sistemler icinde vazgecilmez temel unsurlardan biridir Sivil toplum orgutleri kendi icinde aynı duşunceyi paylaşan insanların bir araya gelmesiyle kurumsallaşmaktadır Bu orgutler her ne kadar tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sivil toplum orgutleri kaca ayrılır ? Sivil Toplum Kuruluşu, resmi kurumlar dışında ve bunlardan bağımsız olarak calışan, politik, sosyal, kulturel, hukuki ve cevresel amacları doğrultusunda lobi calışmaları, ikna ve eylemlerle calışan, uyelerini ve calışanlarını gonulluluk usuluyle alan, kar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Vakıf statusunde kurulmuş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LOSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Cevre ve Kultur Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (CEKUL) Cocuk Vakfı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Geleceğimizin Cocukları Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Sivil Toplum Kuruluşlarının Faaliyet Alanları Nelerdir, Sivil Toplum Kuruluşları Hangi Alanlarda Etkinlik Gosterir, Sivil Toplum Kuruluşları Sivil Toplum Kuruluşları Etkinlik ve Faaliyet Alanları nelerdir Sivil toplum kuruluşu, resmi kurumlar dışında ve bunlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,337Kullanıcılar
batuhan01Son üye
Üst Alt