Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Renklerİn Etkİsİ

Renklerİn Etkİsİ
0
460

Similar threads

Evde Renk Uyumu Nasıl Olmalı Kırmızının tamamlayıcı rengi, turkuaz, Sarının bütünleyici rengi, mor, eflatun, menekşe, lila, Mavinin bütünleyici rengi, turuncu, Yeşilin tamamlayıcı rengi, macenta (Fuşya ve pembe) ve kırmızıdır Pastel renklerin, kişiyi dinlendirici, yatıştırıcı etkileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Evde Renk Uyumu Nasıl Olmalı Evde Renk Uyumu Evde Renk Uyumu Nasıl Olmalı Şık bir ev dekorasyonu için bilmeniz ve dikkat etmeniz gerekenlerin başında renk uyumları yer alıyor Melek'lerim biz de bu yazımızda ev renk uyumu konusuna değiniyor ve evine düşkün olanların bilmesi gereken hususları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Renklerin Çocuk Psikolojisinde Önemi Renk denilince hepimiz kendimize kadar bazı yorumlar yaparken ve renklerin dünyasını, içten, yanlış veya bencilce ifade ederken, rengin içten tarifinde; renk tıpkı ses gibi bir titreşim ve frekans hadisesidir Renk öncesinde enerjinin varlığı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Eveeeettttt Forumdaş'a gönül verenler selamlar Kırmızı Koltuğa hoşgeldiniz ilk olarak konuğumuzun oturacağı kırmızı koltuk için seçim yapamadım koltuğa oturacak arkadaşımıza bir kaç çeşitlilik sunayım dedim arkadaşımız hangisini beğenirse o koltuğa kurulsun merak ettiniz yok mi kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Eveeeettttt Forumdaş'a gonul verenler selamlar Kırmızı Koltuğa hoşgeldiniz oncelikle konuğumuzun oturacağı kırmızı koltuk icin secim yapamadım koltuğa oturacak arkadaşımıza bir kac ceşit sunayım dedim arkadaşımız hangisini beğenirse o koltuğa kurulsun imageskirmizikoltukezlem5ad76f75e4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt