Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Reçelli Kurabiyem

Reçelli Kurabiyem

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Reçelli Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet yumurta
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 adet kabartma tozu
*1 adet vanilya
*Aldığı kadar un
*1 kase reçel( Ben kayısı reçeli kullandım) (istediğiniz reçeli kullanabilirsiniz)

Reçelli Kurabiyem Tarifi Yapılışı

Similar threads

Gül Reçelli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *150 gram tereyağ yada katı yağ (oda sıcaklığında) *2 çay bardağı pudra şekeri *1 tane yumurta *1 paket vanilya *Yarım çay kaşığı Kabartma tozu *Aldığı kadar un *1 su bardağı hindistan cevizi *Reçel (ben gül reçeli kullandım) Gül Reçelli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Turunç Reçelli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yumuşak margarin *1 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı pudra şekeri *1 yumurta *2 yemek kaşığı yoğurt *2 yemek kaşığı sirke *1 kabartma tozu *6 7 bu bardağı un İç malzeme *Turunç reçelinin taneleri *İstediğiniz reçelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Süt Reçelli Kek Tarifi İçin Malzemeler *4 yumurta *1 buçuk su bardağı şeker *1 su bardağı süt *1 çay bardağı süt reçeli *2 su bardağı un *1 su bardağı sıvı yağ *2 tatlı kaşığı tarçın *1 çay bardağı kuru üzüm *2 paket vanilya *2 paket hamur kabartma tozu Üzeri için; *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Reçelli Waffle Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin ; *2 adet yumurta *3 yemek kaşığı toz şeker *1 buçuk su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *2 su bardağı un *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu Üzeri İçin; *Çilek veya vişne reçeli *Krem şanti *1 su bardağı süt Reçelli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Fındıklı Reçelli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *125 gr tereyağı oda sıcaklığında *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1, 5 bardağı pudra şekeri *2 yemek kaşığı nişasta *1 yumurta *1 paket kabartma tozu *1 tatlı kaşığı limon suyu *2 yemek kaşığı kakao *22, 5 su bardağı un Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt