Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rap şarkı sözlerinden nickler

Rap şarkı sözlerinden nickler
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rap şarkı sözlerinden nickler şarkı sözlerinden nickler rep şarkılar küfürbaz rap şarkılar ağzı bozuk rap şarkı sözleri sözleri Kibarlıktan çıt kırıldım bak darıldım Karın kasım kasıldı gülmekten ben yarıldım​ Eskilerde izler hafızamda sisler Silinmeyen bir reel varsa çatlayan duvar çöker!​ Bitti çağırmak zor alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hayal kırıklığı!​ Bilinç altı tuz buz ayna ömür yalancı sayfa sen yaşamda tayfa o gemiden firarda Bir çocuk var ve birde kanayan acıları Bir sokak var gördüğünde ağladı​ Bilki amasız amansız acımasızdır elalem Sen seversin o sever oyun biter anem​ Acıdan miden bulanır baş döner nerde çarem Aramaktan dizler çöker omuz düşerki madem​ KADER ELLERİNİN ARASINDAN DEĞIL OLSUN DARGIN ÇEHRE SAHİBİNE ARKADAŞ OLSUN​ SÖNEN MUM SONUNCU DÖNEN KUŞ HABERCİN OLSUN SORULAR SUALİN SİTEMİN DUAN OLSUN mükemmel değil ancak, ne umdun fakat benden​ benim kusrum anca naz, seninkisi Mesavi​ Hayatından bir eser ve bin başarı, kazıkazan kazandığın Bir adam ve bin üzüntü​ billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz​ Ahlaksız merhametsizin yanına kaLmaya devam ederse maskeLer düşer Şak Şak cıLAr yanında gider ​ Kaşım kaç kez aÇıLdı yarıldı Burnumdada kan Yinede rap dedim yürüdüm açık devettiğim her lahza ​ Şu Anda bazı bebeLer konuşup rap i ağzı bozuk ezme Fakat haberLEri değil hece fazla yakınLarında gece Ne oLacak diorsun bardağam rakıyLa doLsun Senin korktuğun yerde benim mekanım oLsun ​ Bu gece ölümüne hissettim Kiskanc gözleri mahvettim ​ Aydinliklara kossana evlat Bize bak yanlis yapani her zaman yak​ Inkâr etme,sükret yasamak cok net Cünkü reddettin,kendini kestin Poyraz ile karanliklarin üstüne estin​ Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali Dert cile cekmek sokakta sürtene ekmek yok ​ Devriye gezen memurlar sok oluyor Rap doluyor kalbimin odalarina ​ düşmanlık besliyoruz biz Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz ​ Bunalimin esiri oldum ciktim Agladim her gece tek basima ​ Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hâlâ ​ Ölümü düsündüm her gece bedenim yatsin artik cansiz ve Birini düsündüm beni tutsun ceksin bu adam daima sanssiz ​ Kasıt veremedim,veremiyorum halk müziği yapiyor defalarca rol Benim gibi iyiler sayiyor uygun kötüler aliyor defalarca yol ​ Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zorlama Durumuna baktim kendine uyarı dostlari tanimak cok şiddet ​ Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim tekrar tek basima bombos dünya öbür dünya hayata küstüm​​​​  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt