Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan bayramı namazı nasıl niyet edilir

0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ramazan bayramı namazı niyet etme

Ramazan bayramı namazına niyet ederken Niyet ettim Allah rızası icin Ramazan bayramı namazı kılmaya ve hazır olan imama uymayadiyerek niyet edilir

Similar threads

Kurban bayramı namazı nasıl kılınır Kurban bayramı namazı nasıl kılınır nasıl niyet edilir Kurban bayramı namazı nasıl kılınır Kurban bayramı namazı nasıl kılınır; Kurban bayramı namazı kılınışı icin aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz Kurban bayramı namazına Niyet ettim Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
BAYRAM NAMAZLARI Muslumanların yılda iki dini bayramı vardır: 1) Ramazan Bayramı 2) Kurban Bayramı Cuma namazı farz olan kimselere, bayram namazlarını kılmak vacibdir Bayram namazı iki rek'attır Cemaatla kılınır Bayram namazlarında ezan okumak, ikamet getirmek yoktur Bayram hutbesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ramazan Bayramında Vakit Namazlarında Tekbir Getirmek Bayram namazı Ramazan Bayramı veya Kurban Bayramı'nın ilk gunu Guneş'in doğmasından yaklaşık 50 dakika gectikten sonra kuşluk vaktinde camide yada mescidlerde cemaatle birlikte kılınırBayram Namazları iki rekattır Ramazan Bayramı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Tahiyyetu'l mescid namazı nasıl niyet edilir Tahiyyetu'l mescid namazı nasıl niyet edilir Tahiyyetu'l mescid namazı nasıl niyet edilir;tahiyyetu'l mescid namazına niyet ederken Niyet ettim Allah rızası icin namaz kılmaya diyerek niyet edilirNafile namazlar kılınırken niyet esnasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ramazan bayramı namazı nasıl kılınır Ramazan bayramı namazı kac rekat Ramazan bayramı namazı nasıl kılınır Ramazan Bayrami Namazinin Kilinisi Birinci Rek'at: 1 ) Cemaat duzgun siralar halinde imamin arkasinda yeralir ve ''Niyet ettim Allah rizasi icin Ramazan Bayrami...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,519Konular
981,247Mesajlar
31,101Kullanıcılar
Üst Alt