iltasyazilim
FD Üye
Selamun aleyküm Konuyu tam olarak nereye açacağımi bilemedim ve buraya açtım Neyse uzatmayayim
Benim işlemcim ''Intel core 2 duo e8200''
Bulunan RAM da ''3gb'' 667 MHz (2+1)
Anakartim max 4 GB RAM destekliyor Ve 667800 MHz destekliyor
Sormak istediklerimi yazayım Madde madde cevaplayabilirseniz güzel olur
1)bilgisayara 1 GB olan Ramin yerine 2gb RAM almayı düşünüyorum yada direk 2 sini cikarip 2x2 GB RAM almayı düşünüyorum BİLGİSAYARİM HİZLANİRMİ? HİZLANİRSA BU HİZLANMA GOZE CARPACAK DERECEDE OLUR MU?
2) eğer RAM alirsam işlemci veya bbaşka birşey rRAM performansina engel olur mu?
3) işlemcim çok mu kotu yani degistirmem gerekiyor mu ? Yüksek performans veya oyun bilgisayarı filan amaclamiyorum beni tatmin edecek derecede hizli olsa yeter
4) sizce RAM mi işlemci mi almayı tercih etmeliyim(ama işlemcilere de baktım az fiyata düzgün birşey yok max165 TL) anakartim ''MSI G31m ms7379'' buna uygun
Telefonda olduğumdan çok ayrintili yazamadim kusura bakmayın İlginiz için şimdiden teşekkürler
Benim işlemcim ''Intel core 2 duo e8200''
Bulunan RAM da ''3gb'' 667 MHz (2+1)
Anakartim max 4 GB RAM destekliyor Ve 667800 MHz destekliyor
Sormak istediklerimi yazayım Madde madde cevaplayabilirseniz güzel olur
1)bilgisayara 1 GB olan Ramin yerine 2gb RAM almayı düşünüyorum yada direk 2 sini cikarip 2x2 GB RAM almayı düşünüyorum BİLGİSAYARİM HİZLANİRMİ? HİZLANİRSA BU HİZLANMA GOZE CARPACAK DERECEDE OLUR MU?
2) eğer RAM alirsam işlemci veya bbaşka birşey rRAM performansina engel olur mu?
3) işlemcim çok mu kotu yani degistirmem gerekiyor mu ? Yüksek performans veya oyun bilgisayarı filan amaclamiyorum beni tatmin edecek derecede hizli olsa yeter
4) sizce RAM mi işlemci mi almayı tercih etmeliyim(ama işlemcilere de baktım az fiyata düzgün birşey yok max165 TL) anakartim ''MSI G31m ms7379'' buna uygun
Telefonda olduğumdan çok ayrintili yazamadim kusura bakmayın İlginiz için şimdiden teşekkürler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.