Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rakım calapala babacığım şiiri

0
398

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Babacığım

Evimizin direğisin!
Gozumuzun bebeğisin!
Ne sevimli, ne iyisin,
Benim canım babacığım

Akşamları sen gelince,
Kapılırız hep sevince,
Gunduz olur bize gece,
Benim canım babacığım

Biz guleriz sen gulersen,
Zevkle yeriz sen de yersen,
Hep dinleriz sen ne dersen,
Benim canım babacığım

Rakım Calapala

Similar threads

rakım çalapala babacığım şiiri Babacığım Evimizin direğisin! Gözümüzün bebeğisin! Ne şirin, ne iyisin, Benim canım babacığım Akşamları sen gelince, Kapılırız defalarca sevince, Gündüz olur bize gece, Benim canım babacığım Biz güleriz sen gülersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
rakım calapala 12 ay şiiri 12 Ay (Rakım Calapala) Yılın ilk ayı Ocak, Kar yağar kucak kucak İkinci ay Şubattır; Soğuğu pek berbattır Mart kapıdan baktırır, Kazma kurek yaktırır Nisanda cicek acar; Sevincle kuşlar ucar Mayısta kiraz yeriz, Kuzuları severiz Haziranda yaz başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
ÇOCUK VE UYKU uykum gitti nereye? yıkanmaya derye döngel uykum döngel gözlerime geri gel BABACIĞIM evimizin direğisin gözümüzün bebeğisin ne tatlısın ne iyisin benim canım babacığım akşamları sen gelince kapılırız daima sevince gündüz olur bize gece benim canım babacığım GÜZ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Anne ve babalar icin guzel şiirler BABACIGIM Evimizin diregisin! Gozumuzun bebegisin! Ne sevimli, ne iyisin, Benim Canim babacigim Aksamlari sen gelince, Kapiliriz hep sevince Gunduz olur bize gece, Benim canim babacigim Biz guleriz sen gulersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Rakım calapala Tum Şiirleri Rakım Calapala yavruturk Ataturk'e Ben bir Turkum, Mini mini bir Turkum, Yavruturk'um! Sen, en buyuk Turksun, Ataturk'sun! Sen, Turkiye'yi, Turkleri, Turk cocuklarını Cok severdin Biz de, Butun Turk cocukları, Butun Turkler Seni cok, Pek cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt