Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rakım çalapala 12 ay şiiri

0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

12 Ay (Rakım Çalapala)
Yılın ilk ayı Ocak,
Kar yağar kucak kucak
İkinci ay Şubattır;
Soğuğu o kadar berbattır
Mart kapıdan baktırır,
Kazma kürek yaktırır
Nisanda çiçek açar;
Neşeyle kuşlar uçar
Mayısta kiraz yeriz,
Kuzuları severiz
Haziranda yaz başlar
Dağılır arkadaşlar
Temmuz yakar, kavurur;
Ekinleri oldurur
Ağustos harman ayı,
Sevinir köylü dayı
Eylüle yoktur sözüm;
Getirir incir, üzüm
Ekim ayı gelince,
Kapılırız sevince
Kasımda yağmur bol,
Üşüme dikkatli ol
Aralık yılın sonu,
Soğuktur eni konu
Bu on iki dost
Bizlere olur yoldaş
Hepsi hoş, sevimli,
Çalışana bereketli
Tembeller ay, gün seçer,
Ömürleri boş geçer
Rakım ÇALAPALA *

Similar threads

Rakım çalapala Bütün Şiirleri Rakım Çalapala yavrutürk Atatürk'e Ben bir Türküm, Mini mini bir Türküm, Yavrutürk'üm! Sen, en büyük Türksün, Atatürk'sün! Sen, Türkiye'yi, Türkleri, Türk çocuklarını Çok severdin Biz de, Tüm Türk çocukları, Tüm Türkler Seni fazla, Pek fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
rakım çalapala babacığım şiiri Babacığım Evimizin direğisin! Gözümüzün bebeğisin! Ne şirin, ne iyisin, Benim canım babacığım Akşamları sen gelince, Kapılırız defalarca sevince, Gündüz olur bize gece, Benim canım babacığım Biz güleriz sen gülersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
rakım calapala 12 ay şiiri 12 Ay (Rakım Calapala) Yılın ilk ayı Ocak, Kar yağar kucak kucak İkinci ay Şubattır; Soğuğu pek berbattır Mart kapıdan baktırır, Kazma kurek yaktırır Nisanda cicek acar; Sevincle kuşlar ucar Mayısta kiraz yeriz, Kuzuları severiz Haziranda yaz başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Rakım calapala Tum Şiirleri Rakım Calapala yavruturk Ataturk'e Ben bir Turkum, Mini mini bir Turkum, Yavruturk'um! Sen, en buyuk Turksun, Ataturk'sun! Sen, Turkiye'yi, Turkleri, Turk cocuklarını Cok severdin Biz de, Butun Turk cocukları, Butun Turkler Seni cok, Pek cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
2019 Yeni Yıl Şiirleri ,OOE Yeniyıl Şiirleri,yılbaşı ile ilgili şiir, imagesyeniyilsiirleriyilbasisiirleri5b0b69657100d 12 Ay Yılın ilk ayı Ocak, Kar yağar kucak kucak İkinci ay Şubattır; Soğuğu pek berbattır Mart kapıdan baktırır, Kazma kurek yaktırır Nisanda cicek acar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,328Kullanıcılar
Üst Alt